Genç kadın kafası taşla ezilerek öldürüldü
  Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı

Korkunç bir kadın cinayeti daha yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Gölcük’te bir kadın kafası taşla ezilmiş şekilde bulundu. Gölcük İhsaniye Karakaş Mahallesi’nde vatandaşlar ormanlık alanda bir kadın cesedi buldu. Bir çuvalın içindeki cesedi gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı incelemenin ardından genç kadının cansız bedeni Gölcük Necati Çelik Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Üzerinden kimlik çıkmayan kadının kimliğini belirlemek için çalışma yapan ekipler, öldürülen kadının Gölcük Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Filiz Tosunoğlu(34) olduğunu belirledi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Tosunoğlu’nun bir süre dost hayatı yaşadığı iddia edilen Ferdi M.(37) isimli şahsı gözaltına aldı. Zanlının alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi. 

Öte yandan katil zanlısı Ferdi M.’nin Filiz Tosunoğlu’nu başka bir yerde öldürdüğü daha sonra kafasını poşete, vücudunu ise çuvala koyarak İhsaniye’ye attığı iddia edildi.  Vahşi bir cinayete kurban giden Tosunoğlu’nun cenazesi yapılacak otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817