Genç kadını sırtından 7 kez bıçaklayan şahıs yakalandı
İzmit'te İlçesinde 26 Temmuz 2013 günü meydana gelen olayda,    Dilek A. isimli bayan 2 çocuğunun gözleri önünde Ayhan G. isimli şahıs tarafından bıçaklanmış ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.  Olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla aranan Ayhan G. isimli şahıs ise önceki gün akşam saatlerinde gelerek teslim oldu. Zanlı ifadesinde oldukça çarpıcı iddialarda bulunduğu öğrenildi
 
4 YILDIR RAHATSIZ EDİYOR İDDİASI
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; İzmit Alikahya Mahallesi Binnur Sokak Otogar mevkiinde geçtiğimiz 26 Temmuz Cuma günü kiralık evini müşterisine göstermeye giden Dilek A.,  4 yıldır görüştüğü iddia edilen  Ayhan G. tarafından iki çocuğunun yanında bıçaklanmıştı. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Ayhan G. kayıplara karışmıştı.  Olay sonrası genç kadının yakınları Ayhan G. dört yıldır Dilek’i rahatsız ettiğini hatta bir keresinde döverek hastanelik ettiğini iddia etmiş, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü şâhısı yakalamak için harekete geçmişti.
 
500 BİN LİRA HARCADIM
Olay tarihinden bu yana aranan Ayhan G. önceki gün akşam saatlerinde Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminalinden Asayiş Şube Müdürlüğünü arayarak teslim olacağını söyledi. Polis ekipleri şahısı gidip alarak Şubeye getirdi. Teslim olmadan gazetelere mail attığı öğrenilen Ayhan G’nin ifadesinde  Dilek A ile 4 sene önce ‘Facebook’ üzerinden tanıştığını, o tarihten bu yana kendisi için yaklaşık 500 Bin TL para harcadığını,  Beraber ev aldıklarını iddia etti.
 
KIZIMA VE BANA KÜFÜRLER ETTİ
Tanınmış bir tekstilci olan ve bir dönem dernek başkanlığı da yaptığı öğrenilen Ayhan G’nin  gazetelere attığı e-mailde ve polise verdiği ifade de Dilek A’nın eski kocasının kendisini rahatsız ettiğini söylediğini bu nedenle eski kocasına vermek üzere kadına için 60 Bin TL verdiğini, çocuklarına laptop aldırdığını, kendisinin parasının sürekli kadında durduğunu ve 300 bin lira parasından 90 bin lirasını alabildiğini geri kalan parasını da alamadığını söylediği öne sürüldü.  Ayrıca Dilek A’nın kendisinden evlenme vaadi ile aldığı paraları dostuyla yediğini öğrendiğini, bunun üzerine verdiği paraları geri istediğini ancak kendisine ve kızına sürekli telefonda ve internet üzerinde küfürler ettiğini iddia etti.
 
O BANA BIÇAK ÇEKTİ
Olay günü ile ilgili ifade veren Ayhan G. sık sık kadınla görüşmek istediğini, ancak ret cevabı aldığını sonunda sonunda bir arkadaşına kadını aratarak, kadının kirada olan evini görmek istediğini söyletti. Söz konusu yere giden Ayhan G., kadınla tartışmaya başladı. Bu sırada Ayhan G’nin iddiasına göre Dilek A. kendisine bıçak çekti.  Boğuşma sırasında kadının elinde olan bıçak yere düştü. bıçağı eline geçiren Ayhan G. kadını 1’i hayati tehlikeli olmak üzere 7 yerinden bıçakladı. Kadını bıçakladığı için pişman olduğunu da ifadesine ekleyen Ayhan G.’ adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817