GENÇ MUHASEBECİLER ŞAMPİYON OLDU
 Turnuvada şampiyonluğa Kanarya takımını yenen Genç Muhasebeciler ulaşırken, KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen de meslek mensuplarını final karşılaşmasında yalnız bırakmadı.

ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR
KSMMMO “Lütfü Kaya Taner” Futbol Turnuvası’nın galibi Genç Muhasebeciler takımı oldu. Final müsabakasında rakibi Kanarya takımını sahada 7-3 gibi net bir skorla mağlup eden Genç Muhasebeciler, mücadelenin ardından sahanın ortasında şampiyonluğu doyasıya kutladı.
MERHUM TANER’İ ANDI
Or-Ar çim halı saha tesislerinde gerçekleştirilen turnuvanın final karşılaşmasının ardından konuşan başkan Gökmen, “meslek mensuplarımız fair-play çerçevesinde müsabakalar gerçekleştirdiler. Geçtiğimiz aylar içerisinde kaybettiğimiz, meslek mensubumuz merhum Taner’in ismini turnuvaya vermiştik. Kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Ayrıca başta şampiyon olan takımımız olmak üzere, tüm takımlarımızı katılımlarından dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” diyerek sözlerine başladı.
İSTİKRAR MESAJI VERDİ
Sözlerine devam eden Gökmen, “oda olarak sosyal aktivitelerle meslektaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Sportif organizasyonlarda sosyal çalışmalarda önemli bir yer tutuyor. KSMMMO kurumsal yapısı ile bundan sonrada meslek mensuplarımız için en iyisini icra etmek adına çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürecek” diyerek sözlerini tamamladı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817