banner2779
banner2752
banner2750

Genç MÜSİAD’da Bayrak Değişimi

Genç MÜSİAD’ın kongresine, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Furkan Akbal,  MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin, bir önceki dönem Şube Başkanı Celal Ayvaz, Genç MÜSİAD geçmiş dönem başkanı Emre Doğan ile Genç MÜSİAD yönetici ve üyeleri katıldı.

Gebze ve Sakarya Genç MÜSİAD Şubelerinden misafirlerin olduğu kongrenin açılış konuşmasını, görevi devreden Muhammed Seydaoğlu yaptı. 2 yıldır yürüttüğü görevini, yönetim kurulu ile birlikte en güzel işleri başarmak için çaba sarf ettiklerini belirten Muhammed Seydaoğlu, üye sayısını yüzde 200 oranında artırdıklarını söyledi. Seydaoğlu şöyle konuştu: “Görevimin uzun bir süresi Kovid-19 salgınına denk gelmesine rağmen, teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak haftalık toplantılarımızı aksatmadan gerçekleştirdik. Bu süreçte gençliğimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalıştık. Bizlerin yeni başkanımızın ve yönetiminin yanında olduğumuzu bilmelerini isterim; görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Seydaoğlu’ndan görevini devralan Genç MÜSİAD’ın yeni başkanı Samet Pala, “Büyük bir gururla devraldığım bu görevi yönetimimim ile birlikte en iyi şekilde yerine getirmek için tüm çabamızı ortaya koyacağız.” dedi. MÜSİAD’ın 11 bini aşan üye sayısıyla dünyanın dört bir yanına hizmet götürüp, ülkemizi eni iyi şekilde temsil eden çok büyük bir aile olduğunu vurgulayan Pala, “Bizler Genç MÜSİAD olarak üyelerimizle bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Her yıl artan başarı çizgisiyle Genç MÜSİAD, kutlu davasının peşinden giden geleceğin adamlarını yetiştirmektedir. Bu yolda helal ve ahlaklı ticaretin bereketiyle hızla mesafeler kat eden Genç MÜSİAD, üyelerine dostluğun, samimiyetin ve maneviyatın hiçbir zaman eksik olmadığı bir çatı sunuyor. Bu sağlam ve yıkılmaz çatı altında MÜSİAD ailemizi genişletmek ve başarıyla ulaştırmak için çalışmak en büyük görevlerimiz arasındadır.” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Kadir Şahin, milli ve manevi değerleri her daim üstün tutan MÜSİAD’ın ilk olarak 1990 yılında birkaç genç işadamının saygın bir Türkiye hayalini hedefleyerek yola çıkmasıyla oluşmuş bir gönül yapısı olduğunu söyledi. 30 senelik geçmişiyle MÜSİAD’ın bir sivil toplum kuruluşu ve sermaye platformu olmasının yanında, sosyal ve kültürel düşünce yapısıyla, dünyayı anlayıp okuyabilen çevresine ve ülkesine yararlı işadamlarının oluşturduğu bir yapıya sahip olduğunu belirten Şahin, “Genç MÜSİAD’ımızda bu şuurla hareket eden geleceğin işadamlarını yetiştirmek üzere oldukça önemli işlere imza atmış en başarılı gençlik kuruluşudur. Dünyanın 264 noktasında hizmet veren MÜSİAD’ın övünülecek en büyük çalışmalarından birisidir Genç MÜSİAD.” Şahin, Muhammed Seydaoğlu ve yönetiminin görevini başarıyla yaptığını belirtip, görevi devralan Samet Pala ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Furkan Akbal, ülkenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan MÜSİAD’ın tabanı en yaygın uluslararası alanda saygınlığı olduğunu söyledi. Yeni nesil meslekleri, teknoloji noktasında pandemi sürecinde en iye sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Akbal, “Ülkemizde yerliye ve milliye büyük bir teveccüh var; Genç MÜSİAD yapacağı çalışmalarla öne çıkması lazım. Mazimiz, mirasımız var; ama omuzlarımızda da büyük yük var. Bunun için çok daha fazla çalışmalıyız. Çıtayı daha da artırırsak ülkemize hizmet ederiz.” dedi. Akbal, görevi devreden Seydaoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti; görevi devralan yeni başkan Samet Pala ve yönetim kurulunu da başarılar diledi.

Samet Pala başkanlığında Genç MÜSİAD’ın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Recep Çelik, Onur İbrahimoğlu, Murat Arslan, Seyit Yılmaz, Erdem Ünal, Yücel Okuyucu, Emrullah Yolasığmaz, Fatih Işık, Eren Temel, Ömer Faruk Çelik, Osman Güzel, Muharrem Tekelli, Gökhan Çakır, Ali Sarper, Sinan Yılmaz, Şube Koordinatörü Abdulkadir Balcı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751