Genç Ölümde Cemaat Bahçeyi Doldurdu

27 yaşında ve düğünün e10 gün kala vefat eden Çağatay Akyıldız’ı son yolculuğuna uğurlamaya gelen ailesi, yakınları, arkadaşları ve iş yeri çalışanları Kuzey Mahallesi Merkez Camii bahçesinde saf tuttular.

Tek evladını 27 yaşında kalp krizi sonucu kaybeden baba Recai Akyıldız, ayakta güçlükle dururken cenaze boyunca ayakta zor durabildi. Cami bahçesinin tamamen dolduğu cenaze namazının ardından Çağatay Akyıldız, İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi’nde ikamet eden ve şoförlük yaptığı öğrenilen Recai Akyıldız ile Fatma Akyıldız’ın tek çocukları olan Çağatay Akyıldız(27), arkadaşları  ile birlikte sohbet ettiği sırada aniden fenalaşmış,  arkadaşları tarafından götürüldüğü özel bir hastanede kurtarılamamıştı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817