Genç sporcu ebediyete Uğurlandı



Tütünçiftlik Güney Mahallesi Hacı Muharrem Camii’nde kılına Cuma Namazı sonrasında, sınıf ve takım arkadaşları da Ömer Baki Yeşilyurt için saf tutarak, dua ettiler. Baba Şemsettin Yeşilyurt, güçlükle ayakta durarak, gelen taziyeleri kabul etti.


Kılınan cenaze namazından sonra da küçük futbolcu omuzlara alınıp, defnedilmek üzere Derince Merkez Mezarlığı’na gönderildi.


Önceki gün yaşanan olayda, Tütünçiftlik sahilde serinlemek için iki arkadaşıyla denize giren Ömer Baki Yeşilyurt, bir anda suda kaybolmuştu. Arkadaşlarının gözü önünde yaşanan olaydan sonra, 45 dakikalık arama çalışmaları sonrasında küçük çocuğun cesedi sudan çıkartılmıştı.

Serinlemek için girdiği denizde boğulan Ömer Baki Yeşilyurt, Körfez İlimtepe Gençler Birliği’nde top oynuyordu. Gelecek vadeden genç oyuncu, İgsaş İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisiydi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817