banner2779
banner2752
banner2750

GENÇLER ŞENGÜN'Ü  MODEL ALACAK
 AK Parti İlçe Gençlik Kolları ile buluşan milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, başarılarla dolu mesleki kariyeri ve biyografisiyle gençlik kolları teşkilatlarına model oldu

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı açıklamasının ardından teşkilat çalışmalarına hız kazandıran ve nezaket ziyaretleri gerçekleştirerek neden aday olduğunu anlatan Recep Bilal Şengün gençlerle de bir araya geldi. İzmit, Körfez, Kartepe ve Derince’de ilçe gençlik kolları yönetimlerine giden Şengün, özgeçmişini aktardı, kendi gençliğine ve mesleki başarılarına değindi.  Gençlerden tam not alan Şengün, ilçe başkanları tarafından model alınması gereken bir aday olarak nitelendirildi.

KENDİMİ GENÇ GÖRÜYORUM

45 yaşındaki milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, “Bir milletvekili aday adayı olarak kendimi her zaman sizler gibi genç görüyorum. Kendimizi her zaman genç görmeliyiz çünkü dinamizmin ve sevdanın olduğu bir partiye hizmet veriyoruz. Bu dinamizmi korumak adına elimizden geldiğince her türlü fedakarlığı yapmalıyız. Partimizin her türlü organizasyon çalışmalarında cefakarca çalışan geçlerimize de ayriyeten teşekkür ediyorum. Sizlerin bu çalışmasıyla parti en iyi yerlere gelmeye devam edecektir” dedi.

SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ…

Gençlere nasihatler vermeyi de ihmal etmeyen Şengün, '”Yapılan araştırma sonuçlarını ve ‘gençliğin kendini değersiz gördüğünü’ medya organlarından okuyabiliyoruz. Demek ki gençliğin özgüvenini yükseltecek programlar ve yollar bulmalıyız. Gençliğin maneviyatla ve değerlerle bağı çok önemlidir. Kötü alışkanlık içinde yüzen bir gençlik yerine birilerini kendine örnek alıp, Yeni Türkiye hedeflerimiz için sürekli kendini geliştiren bir gençlik oluşturmalıyız. Burada en büyük iş, siz gençlere düşüyor. Siz bu ülkenin geleceğisiniz” ifadelerine yer verdi.

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün konuşmasının ardından gençler tarafından 'model bir milletvekili adayı' gösterildi.  1 Mart günü gerçekleştirilecek olan temayülde gençler, Recep Bilal Şengün ismini şimdiden listelerine aldı. Başarılı bir meslek kariyeri ortaya koyan ve gittiği her kurumda iz bırakan Şengün'e bu başarısından dolayı AK Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz tarafından plaket takdim edildi. Şengün önümüzdeki günlerde il ve diğer ilçelerin gençlik kollarını ziyaret edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751