banner2779
banner2752
banner2750

Gençler sordu Şeker ve Köşker yanıtladı
 AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 1990 doğumlu ve mahalli idareler seçimlerinde ilk defa sandık başına giderek oy kullanacak gençlerin buluştuğu etkinlik Arapçeşme Mahallesi’nde düzenlenen toplantı ile devam etti.  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun’un selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, İlçe Yöneticileri ve gençlik kolları yöneticileri de katıldı.İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı'nın da gençlerin önemini vurgulayan konuşması sonrasında; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker söz aldı.

 

KÖŞKER: GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Gençlerin siyasete, projelere ve belediye hizmetlerine dair sorularının cevaplandırıldığı toplantıda konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, uygulanan her projenin ve hayata geçirilen her hizmettin temelinde toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlendiğini söyledi. Gençleri önemsediklerini vurgulayan Başkan Köşker, “Bugünün gençleri yarının büyükleri, şehrin söz sahipleri. Sizlerin yaşam kalitesini bir kat daha arttırmak ve marka bir şehirde yaşatabilmek için çalışıyoruz” dedi.

 

SANDIK BAŞINA MUTLAKA GİDİN

Başkan Köşker’in ardından salonu dolduran gençlere hitaben selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise ilk kez sandık başına gidecek olan gençlere, “Geleceğinize sahip çıkın ve günü geldiğinde sandık başına giderek oyunuzu mutlaka kullanın. Yerel ve genel demokrasinin temeli olan seçimleri önemseyin” dedi. 2002 yılından bu yana ülke genelinde AK Parti hükümetleri dönemlerinde ülkeye kazandırılan hizmetlere ilişkin de gençleri bilgilendiren Milletvekili Şeker, kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751