banner2779
banner2752
banner2750

GENÇLERDE KONGRE TAMAMLANDI

Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulda, Doğan Orak yeni başkan olarak seçildi.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen kongrede, özellikle gençler salonu doldurdular. Kongrede, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP İlçe Başkanı Şener Söğüt, KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak, il ve ilçe yöneticileri, eski ve yeni yöneticiler ve gençler salonda yer aldılar.

İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, görevi devreden Kadir Alçık’ın konuşması ve eski dönem faaliyetlerinin okunmasından sonra oylama yapıldı ve yönetim raporu kabul edildi. Daha sonra ilk konuşmayı Başkan İsmail Baran yaptı.

Körfez’de büyük miting yapacağız

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, konuşmasında Kudüs nedeniyle büyük bir miting yapacaklarını duyurarak, ‘’Hepimizin yüreği yanıyor, dünyanın başının belası, Amerika’nın başındaki bela ateşi yaktı. Belki de bu olay Müslümanların uyanışına neden olacaktır. Çok çalışmamız lazım, gece-gündüz demeden sahada olacağız. Körfez’de büyük bir mitin ve tepkilerimizi dile getiren basın açıklaması yapacağız. 13 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’te Tütünçiftlik’ye yapacağımız mitingle Kudüs konusunda duyarlı olduğumuzu göstereceğiz’’ dedi.

İlçe Başkanı Şener Söğüt konuşmasında bayrak teslim edenin dinlenmeyeceğini, koşmaya devam edeceğini söylerken, Milletvekili İlyas Şeker’de Kudüs konusunda çok duyarlı olunduğunu ve tepkilerin en üst düzeyde gösterildiğini söyledi.

Konuşmalardan sonra kongrede aday olarak sunulan Doğan Orak başkanlığındaki liste açık oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

AK Parti Körfez Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu:

Doğan Orak,

Abdülsamet Sağır,

Ahmet Kılıç,

Ahmet Üzümcü,

Ayşenur Cerit,

Burak Yavuz,

Cihan Ünal,

Eda Yıldız,

Furkan Sevil,

Gökberk Gülez,

Gökhan Yılmaz,

Hamza Acar,

İsmet Çaylak,

Lokman Öter,

Mehmet Kurt,

Muhammet Söğüt,

Mutafa Fırat,

Ömer Alan,

Rasim Kirveli,

Sercan Karahancı,

Serdar Kahriman,

Velat Çay,

Yunus Küçük,

Yusuf İslam Irak,

Zeynep Şimşek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751