Gençlerde SKM Başkanı  Resul Esentürk
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı görevine Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Resul Esentürk getirildi

AK Parti teşkilatlarında kongre süreçlerinin ardından 7 Haziran Genel Seçimleri için de yapılanmalar devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, İzmit ilçe teşkilatlarında SKM Başkanlığına Erdoğan Şentürk’ün getirilmesinin ardından Gençlik Kolları SKM Başkanlığı görevinin de Gençlik Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Birim Başkan Yardımcısı Resul Esentürk’e verildiğini açıkladı. Hedeflerinin seçimlerde yüzde 53’ün üzerinde oy almak olduğunu belirten Akbal, bu hedefi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacaklarının da vurgusunu yaptı.

‘HAZIR ALT YAPIMIZLA ÇALIŞACAĞIZ’

SKM Başkanı Resul Esentürk görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Partimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Seçimine ilçe gençlik kolları teşkilatımızla birlikte her zaman hazır olan alt yapımızla çalışmalarımızı başlatacağız. Bu seçime tarihi bir sorumluluk duygusu ile hazırlanacağız. Milletin elde ettiği kazanımları mutlak sonucu bağlayacak seçim bu seçimdir. Anayasayı değiştirecek seçim bu seçimdir” dedi.

RESUL ESENTÜRK KİMDİR?

1985 Kandıra doğumlu olan Resul Esentürk, ilk, orta ve lise eğitimini İzmit’te tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nda görev yapıyor. Siyasi hayatına İlk olarak mahalle teşkilatlarında başlayan Esentürk, sırasıyla Yönetim Kurulu üyeliği, Teşkilat Komisyonu, Seçim İşleri Birim Başkan Yardımcılığı ve son olarak Yerel Yönetimlerden Sorumlu Birim Başkanlığı görevlerini aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817