Gençlerden Öz Eleştiriye  Davet

Birçok yerde danışma kurulu toplantılarının yapıldığını ve başarısızlıklarla, başarıların tartışıldığını söyleyen Papakçı, Körfez ve Kocaeli’n de bunun neden olmadığını sordu. Papakçı, kongre sürecinden önce yapılacak danışma kurulları neticesinde partinin daha sağlıklı ve güçlü bir zemine oturacağını ifade etti.

Papakçı’nın paylaştığı davet ve çağrı mesajında şu cümleler yer aldı, “Kocaeli'de danışma kurulu yapmayı nezaman düşünüyoruz..!
Neden bu konuda kimse sorgulamıyor..?
Neden korkuyoruz..?
Kendi öz elestirimizi yapmadan,eteklerimizde ki taşları dökmeden ne kadar sağlıklı bir kongre süreci yaşanmasını bekliyoruz..?
Ankara'da,Denizli'de,Muğla'da ve bir çok ilimizde danışma kurulu yapılırken,Kocaeli'de neden konusu bile açılmıyor..?

Seçim süreci ve alınan sonuçlarının sağlıklı ve çok yönlü olarak, doğru bir şekilde değerlendirilmesi büyük önem taşımaktadır..!
Bir an önce ilçe örgütlerimizin danisma kurullari toplanarak,artısı eksisi ile öz eleştirileri yaparak,küskünlükleri bitirerek(onun adamı,bunun askeri söylemlerinden kurtularak) kongre sürecine daha güçlü ve sağlıklı girmesi icin kendine gelmesi gerekmektedir..!
Danışma kurulunda üyelerimizin dile getireceği eleştirilerin ve sunacağı önerilerin, seçim sürecindeki eksikliklerin tekrarlanmaması ve yaşanabilecek her türlü soruna yönelik önlemlerin alınabilmesi için yol gösterici olacağını düşünüyorum..!
Kuruluşun partisi olduğumuz kadar,Kurtuluşunda partisi olduğumuzu unutmayalım..!
Hatalarımızdan korkarak ve kızarak değil,ders alarak olgunlaşırız..!
Unutmayalım biz büyük bir Aileyiz..! Kol kırılır Yen içinde kalır..!”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817