GENÇLERE FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ!
 Hükümet, girişimci gençlere ve kadınlara tam destek veriyor. Bu kapsamda gençlere proje karşılığı 50 bin lira karşılıksız destek, 100 bin lira da faizsiz kredi, kadın girişimcilere ise100 bin TL'ye kadar ve 5 yıl vadeli kullanacakları krediler için Kredi Garanti Fonu aracılığıyla yüzde 85 oranında kefalet imkanı sunuluyor. Hükümet'in girişimci gençlere yönelik vaatleri jet hızıyla hayata geçirilen düzenlemeler arasında yer alıyor. Yapılan düzenleme ile gençlere proje karşılığı 50 bin lira karşılıksız nakdi destek imkanı sağlandı. 

YASA TAMAM 
17 Aralık'ta uygulama başladı. 'Gençlere 100 bin lira faizsiz kredi desteği verilmesi' taahhüdü kapsamında da, KOSGEB Girişimcilik Destek Programı'nı bitiren genç girişimci esnaf ve sanatkarların 
 tarafından onaylanan projelerine 100 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı getirildi. Bununla ilgili gerekli yasal düzenlemeler de yapılarak yürürlüğe girdi.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817