banner2779
banner2752
banner2750

Gençleri Sporla Buluşturacak Tesislerin Sayısı Artıyor

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde gençleri sporla buluşturacak tesislerin sayısını arttırıyor. Spor akademilerinde binlerce çocuğa eğitim veren Körfez Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayılarını da arttırarak çocukların spora ulaşımını daha da kolay kılmayı hedefliyor. Kirazlıyalı’da atıl durumda bulunan tesiste Körfez Belediyesi tarafından yenilendi.

ÜSTÜ KAPATILDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent ile birlikte tesisteki son durumu yerinde inceledi. Mevcutta bulunan açık sahanın  üstünün kapatıldığı proje kapsamında sporcular için soyunma odaları ve dinlenme alanlarının yer aldığı bina da baştan sona yenilendi.

ÇOK GÜZEL OLDU

Başkan Şener Söğüt, özellikle bölgedeki gençlerin bu konuda talebi olduğunu belirterek, “Gençlerimizin heyecanı çok güzeldi. Bizden istedikleri spor yapabilecekleri bir alandı. Bizler de buranın üstünü kapattık ve onlara yakışan modern bir tesis yapmak istedik. Çok da güzel oldu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751