banner2779
banner2752
banner2750

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM

 

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti’nin Körfez aday adaylarından İsmail Baran, ilçede başkanlık noktasında bir değişimin yaşanabileceğini ve bu sebeple adaylık kararı aldıklarını söyledi

 

AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan İsmail Baran, gazetemize ziyarette bulundu. Gazete merkezinde Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ve Muhabirimiz Ahmet Yarar ile bir araya gelen Baran, adaylık gerekçelerini anlattı ve yarıştaki iddiasını dile getirdi.

 

DEĞİŞİM OLABİLİR

Uzun yıllardır siyasetle uğraştığını dile getiren başkan aday adayı Baran, “Partimizin genel merkezi ve yerel teşkilatlarımız arasında yaptığımız görüşmelerimizde yeni dönem için bir değişikliğe gidileceği yönünde bir ışık gördük. Yaptığımız görüşmeler neticesinde ise adaylık noktasında önümüzde bir engel bulunmadığını gördük. Sonrasında ise adaylık için başvurumuzu yaptık” dedi.



 

SADECE BİR DÖNEM

Körfez Belediyesi’nin geride kalan 10 yıllık sürede ilçeye önemli kazanımlar sağladığını dile getiren Baran, “Gerçekten büyük ve etkili hizmetler yapıldı. İşte bizler de bu hizmetlerin devamını sağlamak, bu konuda başrol oynamak amacıyla böyle bir medeni cesaret örneği sergiledik. İlk olarak aldığımız tepkiler çok iyi. Ekibimiz ve projelerimizle başkanlık konusunda iddialıyız. Ben öyle siyasi ihtirasları olan bir kişi değilim. Hep gençlikten yana oldum. Sadece bir dönem belediye başkanlığı yapıp, ardından sırayı gençlere bırakmak arzusundayım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751