GENÇLERİN SİYASETTE OLMALARI ÜLKEMİZİN KAZANCIDIR
 Hasan Tandoğan başkanlığındaki Ak Partili gençler, Nevzat Doğan’a, her zaman genç dostu bir belediye başkan olmasından dolayı teşekkür ettiler. Ziyarette İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Elgin de hazır bulundu.

 

İLK ZİYARET BAŞKAN DOĞAN’A

 

Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan ziyarette yaptığı konuşmada, “ Biz, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları olarak yeni kurulmuş bir yönetimiz. 1 Kasım seçimden sonra ilk ziyaretimizi Başkanımıza gerçekleştirdik. Genç dostu olan ve her zaman gençleri yalnız bırakmayan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 1 Kasım’daki başarımızda Belediye Başkanımızın büyük emeği var” dedi.

 

GENÇLER, SİYASETTE OLMALI

 

Gençlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “Bizleri çok mutlu ettiler, onların buradaki varlığı bizim için güvence ve gururdur. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, hem siyasetiyle hem de kişilikleriyle farkını göstermektedir. Ülkemiz için çok önemli seçimleri arkada bıraktık. Bu çalışmalar sırasında, enerjisinden, mücadele azminden, samimiyetinden gerçekten her zaman güç aldığım gençlik kollarıdır. Siyasete ilk girdiğimden bu yana gençlik kollarına yakın olmuşumdur. Sizlerle gurur duyuyoruz. Siyasetle uğraştığınız için teşekkür ediyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru siyasi partilerdir ve demokratik ülkelerde her şey siyaset üzerinden yönetilir. Siyasetle uğraşan gençlik ne kadar çok olursa, ne kadar donanımlı olursa, siyaset te o derece kaliteli olur, ülke de o derece kazanmış olur. Siyasette güçlü bireylere ihtiyaç var. Siyasette bu ülkeyi, bu milleti gerçekten gönülden seven dürüst, çalışkan, donanımlı kişilere ihtiyaç var.

 

BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ

 

Bu makamlar kimseye kalmayacak. Bu koltuklara sizler oturacaksınız. Sizler bizim için önemli ve değerlisiniz. AK Parti gençlik kolları kendini çok daha farklı hissettiren bir yapıya sahip, hem kişiliğiyle, hem toplumdaki yeriyle, saygısıyla, sosyal hayatta ki yeri itibariyle çok farklı. Sizin siyasette varlığınız hem AK Parti için hem de ülkemiz için büyük bir kazançtır. Sadece bizim partimizin gençleri için söylemiyorum, hangi siyasi partili olursa olsun orada siyaset yapsınlar. Yeter ki gençlerimiz siyaset yapsınlar. Gençlerin siyasete ilgi duymaları ülkemizin kazancıdır.

 

HİZMETTE TARAF DEĞİLİM

 

Ben siyasi karar aşamasında, seçim zamanında taraf olurum. O zaman ülkenin, şehrin menfaati için taraf olmamız lazım. Bugün artık seçim geride kaldı. Bugün artık hizmetteyiz ve hizmette taraf olunmaz. Hizmette bütün vatandaşlarımız eşittir. Bütün vatandaşlarımızın eşit hizmet hakkı vardır, ben de herkesin Belediye Başkanıyım. Sizleri çok seviyoruz. Sizin de yeriniz ayrı. Ama isterim ki, diğer siyasi parti gençlik kolları da ziyarete gelsinler. Onlar da bizim çocuklarımız onlar da bizim gençlerimiz. Tabi ki rekabet zamanı rekabet yapacağız. Ama rekabet bittiği zaman birlik beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Bu ülke,  sağcısı, solcusu, Doğulusu, Batılısı hepsi bir bütün. Biz, hepimiz birlikte Türkiye’yiz. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte varız, birlikte var olmaya devam edeceğiz. Birbirimize hep sahip çıkalım, birliğimize beraberliğimizi koruyalım” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817