Gençlerin zamanı geldi

AK Parti’de ilimizin en genç meclis üyesi aday adaylarından biri olan Bilal Bozkurt, partilerinin ilçede yeniden seçimleri kazanması için çalışacaklarını söyledi ve sıranın artık genç isimlere geldiğini vurguladı

AK Parti’de belediye meclis üyelikleri adaylıkları ile ilgili olarak hemen her ilçede rekor bir başvuru olması bekleniyor. Özellikle genç isimlerin bu dönemde şanslarını denemek istediği ve adaylık çalışmalarını bu kapsamda yürüttüğü bildirildi.

 

EN GENÇ ADAY; BİLAL BOZKURT

Öte yandan AK Parti’de tüm ilçeler içinde bu zamana kadar başvuruda bulunan en genç meclis üyesi adayı ise Körfez’de gerçekleşti. Henüz 25 yaşında bulunan Bilal Bozkurt, başvurusunu yaptıktan sonra seçim öncesindeki çalışmalarını da yürütmeye başladı. Kendisi gibi genç yüzlerden oluşan ekibi ile ilçenin tüm mahallelerini gezen ve bir belediye başkan aday adayı gibi çalışan Bozkurt, AK Parti’nin ilçede yeniden iktidara gelebilmesi için çaba göstereceklerini söyledi.

 

BAŞKAN ADAYI

KİM OLURSA OLSUN

Çalışmaları kapsamında gazetemizi de ziyaret eden ve Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ile görüşen Bilal Bozkurt, “Ben AK Parti’nin Körfez ilçede yeniden iktidara gelebilmesi için çaba göstereceğini biliyorum. Belediye başkan adayımız kim olursa olsun, kendisinin seçimleri kazanabilmesi için biz gençlere düşen görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

 

ARTIK SIRA GENÇLERİN

Siyasette artık gençlerin önünün açılması gerektiğinin de altını çizen Bozkurt, “Genel başkan ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, gençlere büyük önem veriyor. Gençlerden faydalanmak istiyor. Kendisinin başarılarının arkasında da bizlere duyduğu bu güven var bana kalırsa. Ben de bu anlamda Başbakanımızın açtığı bu hizmet yolculuğunda rol almak ve ilçeme faydalı olmak istiyorum. Parti yöneticilerimizin teveccüh göstermesi durumunda meclis üyesi sıfatı ile önemli çalışmalara imza atacağımı biliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817