banner2779
banner2752
banner2750

“Gençliğimiz geleceğimizdir”
 Kent genelindeki gençlerin gelişimleri ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Gençlerbirliğispor Başkanı Sadettin Ay ile Sarkuysan Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Bilal Dülger ve yönetimleriyle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu kenti imar etmenin asıl görevlerinin olmasına karşın, gençliğin sağlıklı bir şekilde geleceğe hazırlanması noktasında da inisiyatif aldıklarını belirterek,

“Gençliğimiz geleceğimizdir. Biz bu gözle çocuklarımıza ve gençlerimize bakıyoruz. Bunun için onların zamanlarını doğru yerde doldurabileceği sosyal alanlar yapıyoruz” dedi.

 

BAŞKAN’A 41 NUMARALI FORMA

Salon sporlarında aktif bir şekilde yer alan Gebze Gençlerbirliğispor yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’na 41 numaralı forma hediye ettiler. Bölgede etkin bir sporcu kadrosuyla gençliğe hizmet ettiklerini belirten başkan Dülger, “Büyükşehir Belediyemizin spor tesislerindeki çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Salon sporlarında hizmet ağımızı geniş tutmaya çalışıyoruz. Okullarımızdaki beden eğitimi öğretmenlerinin yanı sıra okul müdürlerimizden bu hizmete gönül adamış eğitimcilerimiz var” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ise “Gebze’mizde salon sporlarına dönük projelerimiz devam ediyor. Olimpik yüzme havuzumuzun inşaatı devam ediyor. Bu dönem okullarımızdan alanları müsait olan yerlere okul spor salonları yapacağız. Salon sporlarına dönük farklı çalışmalarımız da var. Ekiplerimiz şu an bu projeler üzerinde çalışıyor. Büyükşehir olarak bizler, satranç takımlarından spor alanlarına kadar birçok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin hayatında boşlukları kaldırmalıyız. Kötü alışkanlıklardan korumak için, onları doğru sosyal alanlara çekmeliyiz. Ülkemizin gelecek nesillerini çok iyi yetiştirmeliyiz. Gelecek onların olduğu için, spor kulüplerine, derneklere ve vakıflara çok önem veriyorum. Sağlam beden ve ruhun, güçlü iradeye katkısını unutmamalıyız” açıklamasını yaptı. 

 

SAĞLIKLI NESİLLER ORTAK AMACIMIZ

Sarkuysan Lisesi Mezunları Derneği’nin ziyaretinde de gündemi gelecek nesillerin sağlıklı ve güçlü iradeli olması oluşturdu. Başkan Karaosmanoğlu, “Özellikle kendi derneğinizin ismini taşıyan okulda öğrencilere örnek oluşturacak model kişilikleri anlatmalıyız. Üyelerinizle beraber kendi sosyal iletişiminizi oluşturmanız dışında, okul yönetimiyle sosyal sorumluluk projeleri üretmelisiniz. Derneklerimizin üzerinde bu tarz bir yükümlülüğün olduğunu hatırlatmak isterim. Mevcut 415 üyenizin mezun olduğunuz okulun sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, elzem bir durumdur” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751