banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gençlik Festivaline Derince Damgası

Bu yıl yaklaşık 3 milyon misafirin beklendiği festival alanında 152 belediye stant kurarken, gençliğe yönelik projelere önem veren Başkan Aygün de ilk gün Derince Belediyesi’nin stantlarında konuklarını ve gençleri ağırladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımlarıyla

Ankara'da milyonlarca genci bir araya getirecek olan Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Gençlik ve Yerel Yönetimler temalı "Tam Bana Göre Festival" 5 ile 9 Ektim tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin açılışında bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nin 5 gün boyunca yaklaşık 300 etkinliğe ev sahipliği yapacağını söyledi. Festival kapsamında 152 belediyenin stant ve etkinliklerini gençlerle buluşturdukları programlarda Derince Belediyesi’nin kurduğu stantlar yoğun ilgi gördü.

“Gençliğe Hizmet, Geleceğe Yatırımdır”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde Gençlik ve Spor Merkezleri projelerinin hayata geçtiği Derince’de yapılan çalışmaların tanıtıldığı stantlar, katılımcılardan büyük ilgi görürken, konuklara burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi, broşürler takdim edildi. İlçede Başkan Aygün yönetiminde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi projeleri tamamlanarak kullanıma sunulmuştu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve daire müdürlerinin de katılım gösterdiği etkinliklerde Başkan Aygün, Derince Belediyesi stantlarına gelen gençler ve konuklarla bizzat ilgilendi.

4 Merkez, 11 Branş ve 11 Bin 103 Sporcu

Derince Belediyesi olarak projelerde önceliklerinin daima çocuklar ve gençler olduğunu belirten Başkan Aygün, “Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır anlayışıyla hareket ederek sporda ve eğitimde kentimize değer katan eserler inşa etmeye devam ediyoruz. İlçemizde 4 ayrı noktada kurduğumuz Gençlik ve Spor Merkezlerimize gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. Yine çocuklarımıza, sokaklar yerine kendi mahallelerinde güvenle spor yapacakları semt sahaları oluşturduk. Tesisleşme hamlemizin yanı sıra spor okullarımızda 4 merkez, 14 branş ve 11 bin 103 sporcu ile ilçemizin geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi. Derince Belediyesi’nin standını gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de ilçede gençliğe yönelik çalışmaların örnek nitelikte olduğunu ifade etti.

Çenesuyu Tramvayı ve Çenesuyu Çeşmesi

5 Ekim Çarşamba günü başlayan ve 9 Ekim Pazar gününe kadar Başkent Millet Bahçesi’nde devam edecek olan Tam Bana Göre Festival’de Derince Belediyesi iştiraki olan Çenesuyu’nun hazırladığı çalışmalar da büyük beğeni topladı. Derince’nin dünyaya açılan en önemli pencerelerinden biri olan Çenesuyu’nun hazırladığı tramvay Millet Bahçesi’nde ulaşıma katkı sağlarken, katılımcıların da yoğun ilgisini çekti. Günümüzde Marmara Bölgesi’nin en önemli işletmelerinden olan ve ihracat noktasında yaptığı çalışmalarla ülke ekonomisine katkı sunan Çenesuyu tarafından, Derince Belediyesi stantlarında kurulan çeşmeler aracılığı ile etkinlik boyunca vatandaşlara ücretsiz su ikramında bulunuldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de, Çenesuyu’nun festival boyunca bir kez daha en güzel şekilde tanıtıldığını ifade ederek “Çenesuyu bizim en önemli değerimizdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826