banner2779
banner2752
banner2750

Gençlik Haftası Gölcük’te Dolu Dolu Geçiyor

Gölcük Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Gençlik Haftası etkinliklerinde; genç sporcular, muhteşem gösteriler sergilediler. Anıtpark ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde teakwondo, judo, muay-thai ve güreş sporcuları; gösterileri ile izleyenlerden tam not aldılar. Goalboll, bocce, badminton, masa tenisi gibi çok sayıda spor dalında gösterilerin düzenlendiği etkinliklerde mini gençlik konseri ve Gölcük Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri de coşkuyu iki katına çıkardı.

BAŞKAN SEZER GENÇLERLE BADMİNTON OYNADI

Etkinliklere Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sporcular, öğrenciler, gençler ve Gölcüklüler katıldı. Etkinlik alanında gençlerle bir araya gelen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sporcularının karşılaşmalarını izleyerek; gençlerle masa tenisi ve badminton oynadı. 

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU GÖLCÜK’TE YAŞANDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başta sporcular olmak üzere; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun ilçede yaşanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751