Gençlik Meclisi Farkındalık Oluşturacak
 Körfez’de başarılı çalışmalarıyla kısa süre içerisinde adından sıkça söz ettirten Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi her hafta düzenli olarak icra ettiği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni bir oluşum içerisinde başarılı bir yönetim kuran Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun, yeni yönetim ve yeni oluşum içerisinde Körfez’de başarılı çalışmalara imza atacak. Tütünçiftlik kültür merkezi Kent Konseyi odasında gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. Toplantıya Körfez’de bulunan bazı okul temsilcileri de katıldı.

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yedigöller’e Gidiyor

 

Ayrıca Körfez’de fotoğrafçılık kulübü ile Körfez’in görünmeyen güzelliklerini ön plana çıkaran Körfez Fotoğrafçılık Kulübü başkanı Doğukan Koyuncu bir gezi programı düzenledi. Ayrıntılarını yönetim kurulu üyeleriyle paylaşan Koyuncu, Yedigöller Gezisini fotoğraf çekmeyi bir tutku sayan üyelerimizle birlikte gerçekleştireceğiz, dedi.

 

Öğretmenler Unutulmayacak

 

15 Kasım Cumartesi günü Yedigöller’e fotoğraf çekmeye gidecek olan kent konseyi gençlik meclisinin bir sonrası ki etkinliği ise 24 Kasım Öğretmenler Gününde gerçekleştirilecek.  Lise temsilcileri ile yapılan istişareler sonrası ilçede belirlenen okullara giderek öğretmenleri ziyaret ederek öğretmenler gününü kutlayacak olan gençlik meclisi birde öğretmenler günü hediyesi takdim edecek. İlçede kalıcı eserler bırakmayı hedefleyen gençler hatıra niteliğinde saklanacak hediyeler hazırlıyor.

Körfez İçin Fikriler Bekliyoruz

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verirken proje çalışmaları için fikir alışverişinde bulunuldu. Tosun yaptığı konuşmada, “Gençlik meclisi olarak ilçemizde her zaman ses getirecek ve farkındalık oluşturacak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Bizler Körfez gençliği olarak çevremize duyarlı ve ilgili olarak ilçemiz ve halkımız için fikir ve projeler üretip hayata geçireceğiz. Konseyimiz herkese açık olup ilçemiz için fikri olan herkesi aramızda görmek isteriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817