Gençlik Meclisinden Vali Yavuz'a Ziyaret

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarete Gençlik Meclisi Bahadır Aligül ve gençlik meclisi üyelerinden Psikolog Rümeysa Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Abdülkerim Ak, Su Altı Sporları alanında Milli Sporcu Talha Altuntaş ve Koü Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencisi Selahaddin Abeydullah katılım sağladı.

Gençlik Meclisi tarafından yapılan çalışmaları anlatan Başkan Aligül, planladıkları etkinlik ve faaliyetler konusunda Vali Yavuz’a bilgi verdi. Kabullerinden dolayı Sayın Yavuz’a teşekkür eden Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Aligül, yıllardır gençlerle birlikte çalıştığını, bu süreçte sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübelerini gençlere aktarmak, Kocaeli’nde mutlu bir gençlik profili oluşturmak için, yine her biri kendi alanında deneyimli ve oldukça heyecanlı gençlik meclisi üyeleri ile birlikte, güzel ve başarılı çalışmalara imza atmak hedefinde olduklarını söyledi.

Başkan Aligül, Kocaeli’nin bilim, sanayi ve teknoloji alanında sahip olduğu önemli konumun, Kocaeli’ndeki gençler için çok büyük bir fırsat olduğunu, gençlik meclisi olarak öncelikli hedeflerinin gençlere bu anlamda yol göstermek ve ışık tutmak olduğunu söyledi. Gençlik Meclisi yapısı hakkında Vali Yavuz’u bilgilendiren Başkan Aligül, arkeolojiden sinemaya, sivil toplumdan felsefeye, tiyatrodan sinemaya, halk oyunlarından müziğe, projeden ar-ge’ye, kent sosyolojisinden ekonomi ve spora kadar bir çok alt çalışma grubu oluşturduklarını ve gençlik meclisi üyelerinin kendi ilgi ve alanları doğrultusunda içerikler üretmeleri için kendilerine imkan sağlandığına dikkat çekti. Kocaeli Kent Konseyi’nin genel yapısı itibariyle gerek yerel yönetimler gerekse oda, sendika, vakıf ve sivil toplum kuruluşları gibi kentimizdeki birçok dinamikle sürekli iletişim ve etkileşim halinde olmasının, Gençlik Meclisi için büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Başkan Aligül, bu anlamda kendilerini güçlü hissettiklerini söyledi. Desteklerinden dolayı Vali Yavuz’a teşekkür eden Bahadır Aligül, düzenleyecekleri bir programda Sayın Yavuz ve gençleri bir araya getirerek, Sayın Valimizin bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaşmasından mutluluk duyacağını ifade etti.

Vali Yavuz: “Kocaeli Türkiye’yi Dünya ile Yarıştıran Bir Şehir”

Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Aligül nezdinde gençlik meclisi üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Yavuz, Kocaeli’nin her buluşta, her bir yeni teknolojide emeği olan ve Türkiye’yi dünya ile yarıştıran bir şehir olduğunu söyledi. Gençlerin bu durumun farkında olarak, gerek kendilerini geliştirmeleri gerekse, çevrelerine örnek bireyler olmaları için sahip oldukları bu imkanları değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çeken Vali Yavuz, gençlik meclisi ve benzeri platformların, gençlere bu hususta yol gösterici konumda olduğunu belirtti. Gençlerin gerek yerel yönetim gerekse kentin diğer tüm dinamikleri ile bir araya gelmelerinin özgüvenlerini artırmak, yarınlara dair umutlarını pekiştirmek açısından oldukça mühim olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz, ülkemizin her anlamda gelişmesinin gençlerin attıkları önemli adımlarla doğru orantılı olduğunu vurguladı. Vali Yavuz, ülkemizi ilgilendiren her konu ve alanla ilgili gençlerin kendilerini daha da sorumlu hissetmeleri için onlarla sık sık bir araya gelmenin, bugünün yöneticileri açısından önemli bir sorumluluk olduğunu iletti ve Gençlik Meclisi üyelerine çalışmalarında başarı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817