banner2779
banner2752
banner2750

Gençlik Meclisine; Yavan Başkan

Büyük ilgi gören genel kurul toplantısı ile başkan seçilen Yasin Yavan, yeni meclis başkanı olarak seçildi. Genel kurula özellikle gençlerin ilgisi büyük olurken, kent protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de gençleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

GENÇLER İLGİ GÖSTERDİ

Genel kurula katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, Körfez Belediyesi Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Osman Baş, Körfez Vefa SK Başkanı ve Körfez Kulüpler Birliği Başkanvekili Muhammed Emin Kılıç, Ak Parti Körfez Gençlik Kolları Nurullah Kapçak,  İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dilanur Durmuş, CHP Gönüllü Gençler Başkanı Bülent Dorma, Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Habibullah Tahtalı, Körfez Ülkü Ocağı Başkanı Cihad Okyay, Yarımca Ülkü Ocağı Başkanı Tufan Aslan ve çok sayıda genç katıldı.

AKIN’DAN GENÇLERE DESTEK

Genel kurulda konuşan Konsey Başkanı Nazmi Akın, gençlik yapılanmasına büyük önem verdiklerini, özellikle siyasal bir ayrım olmadan kent için gençlerimizin ortak bir sesle kentin yöneticileri olarak kendilerini yönlendirmelerini beklediklerini ifade etti. Akın’ın ardından söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, gençlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

SÖĞÜT’TEN KUTLAMA

İlçede gençliğe yönelik hayata geçirilen projelerden ve yapılan yatırımlardan söz eden Başkan Söğüt, “Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Yasin Yavan kardeşimizi ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Ayrıca görevi devreden Emre Cebeci kardeşimize de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YÖNETİM KURULU

Yasin Yavan (Başkan)

İsak Allak

Özge Özmen

Fatih Bütün

Muhammet Nalbant

Ufuk Kaya

Ceren Tombuloğlu

Emre Yılmaz

Emin Ata

Esra Yıldırım

Fatih S. M. Öztürk

Ensar Sönmez

Cem Karaca

Kübra Yenigün

Talha Karaca

Engin Duran

Eser Tepetam

Sinem Karakaynak

Muhammet Beşinci

Kadircan Özdoğan

Mehmet Emir

Sinem Gülşahin

Enes Güç

Nesim Bozyurt

Celal Kaplan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751