banner2779
banner2752
banner2750

GENÇLİK MERKEZİ DERİNCE’YE ÇOK YAKIŞACAK
 Fatih Mahallesi’nde inşa ediliyor

Birbiri ardına yapılan yatırımlar ve hizmete giren vizyon projelerle Kocaeli’nin cazibe merkezleri arasındaki yerini alan Derince’de yapımına başlanan Gençlik Merkezi’nin de 2016 yılı sonu itibariyle faaliyete açılması hedefleniyor. İlk olarak 2004 yılında kurulan ve günümüzde İsmetpaşa Stadı’nın yanındaki binada faaliyetlerini sürdüren Derince Gençlik Merkezi, Fatih Mahallesi’ndeki projenin tamamlanmasıyla birlikte çok daha geniş ve kullanışlı bir yapı ile hizmet verecek. Ülke çapında yaptığı projelerle adından söz ettiren Derince Gençlik Merkezi, 2013 yılında Türkiye’nin en başarılı 4. gençlik merkezi seçilerek önemli bir başarıya imza atmıştı.

 

4 milyon 200 bin TL’ye mal olacak

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Derince Gençlik Merkezi bünyesinde yaklaşık on bin kişiye hizmet veriliyor. Yapımına Fatih Mahallesi’nde başlanan ve 4 milyon 200 bin TL’ye mal olacak olan Derince Gençlik Merkezi çatısı altında günümüz itibariyle birçok projeye imza atılıyor. Derincelilerin ücretsiz olarak yararlanacağı çalışmalar arasında yabancı dil kulüpleri, müzik ve halk oyunları toplulukları, sportif çalışmalar,  AB projeleri ve yurt dışı değişim programları, edebiyat ve tarih kulüpleri, doğa ve deniz kampları, gençlik haftası etkinlikleri, şehirler ve kültürler projesi ile milli bilinci oluşturacak projeler yer alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751