GENÇLİK MERKEZİ'NİN TEMELİ ATILIYOR

26 Kasım Salı Günü

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan vatandaşlarla her fırsatta buluşurken diğer taraftan da projelerini sırasıyla hayata geçiriyor. Daha önce Alo Vefa, DERKİM, Çözüm Masası, www.derincebaskanim.com, Sevgi Mağazası, Millet Kıraathanesi gibi projeleri hizmete sunan Başkan Aygün, bir önemli merkezi daha ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor. Başkan Aygün’ün 41 projesi içerisinde yer alan Gençlik ve Spor Merkezi için 26 Kasım Salı günü saat 14.30’da Dumlupınar Mahallesi’nde temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Yeni Spor ve Eğitim Merkezi

Dumlupınar Mahallesi’nde ilk Gençlik Merkezi’nin inşasına başlandığını aktaran Başkan Aygün, “İlk gençlik merkezimizi Dumlupınar Mahallemizde inşa ediyoruz. Spordan eğitime içerisinde birçok unsuru barındıracak olan merkezimiz alanında uzman eğitmenlerimizle halkımıza en güzel şekilde hizmet verecek. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezimizi tamamladıktan sonra ikinci çalışmamızı Fatih Sultan Mahallemizde gerçekleştireceğiz. 26 Kasım Salı günü saat 14.30’da gerçekleştireceğimiz temel atma törenine tüm halkımızı bekliyorum. Allah’ın izniyle on mahallemizde de inşa edeceğimiz Gençlik ve Spor Merkezlerimizi tamamlayarak ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yürüyüş ve Bisiklet Yolları

30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan Dumlupınar Mahallesi’ndeki proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817