GENÇLİK SPOR’DAN BAŞKAN VEKİLİ ÖZAK’A ZİYARET
 Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla beraberindeki milli sporcu ve başarılı öğrencilerle Başkan Vekili Zekeriya Özak’ı ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bayramı’nın artık gün olarak değil hafta olarak kutlandığını ifade eden Çintımar, “Gençlerimiz artık hem sporda akademik alanda başarılı işlere imza atıyorlar” dedi. İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Başkan Vekili Zekeriya Özak’ı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına davet etti.

 

ÇOCUKLARIMIZI BAŞARIYA TEŞVİK EDİYORUZ

Başkan Vekili Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimde ve sporda pek çok projeyi hayata geçirdiklerini dile getirdi. Başkan Vekili Özak, “Çocuklarımızın bilişim dünyasına ayak uydurmaları için onlara son teknoloji ürünü tablet bilgisayarlar dağıttık. Üniversite sınavlarında ilk 100’e giren öğrencilerimize otomobil verdik. İnşallah temennimiz 100 öğrencimize de otomobil vermek. SBS’de dereceye girenlere başarıyı teşvik için bisiklet hediye ettik. Sporda, dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonları çıkarıyoruz. Sporu küçük yaştan itibaren teşvik ediyoruz. Çocuklarımızın başarılı örnek insan olmaları istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

GÜNAY’A TABLET BİLGİSAYAR

Ziyarette Eskrimde Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) Milli Sporcu Türkiye Şampiyonu Dilara Ünal ve judoda İhsan Zeki Aydın; Yüzmede Türkiye Şampiyonu Görme Engelli Efkan Günay ile Fen Lisesi öğrencileri Gizem Gökçe ile Ege Yarar da yer aldı. Başkan Vekili Zekeriya Özak, kendisinden bilgisayar talep eden yüzme şampiyonu Görme Engelli Efkan Günay’a tablet bilgisayar hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817