banner2779
banner2752
banner2750

GENÇLİK ŞÜHEDAYI ANDI
 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıl dönümü düzenlediği programa Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Belediyesi Kültür Müdürü Mücahit Bulut, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Veysel Köksal, Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Başkanı Ozan Denli, Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kınalı Kuzular’ın Destansı Mücadelesi İzleyenlere Duygulu Anlar Yaşattı

Program öncesi Çanakkale Şehitleri için açılan özel sergiyi gezen misafirler daha sonra programın yapılacağı salona geçtiler. Oldukça kalabalık bir kitle tarafından takip edilen program da izleyicilere Türk Bayrağı dağıtıldı. Sinevizyon gösterimi ile başlayan program tiyatro gösterimi ile devam etti. Çanakkale’yi yeniden küllerinden doğan bir milletin ölüm kalım destanı anlatarak Seyit On Başının destansı mücadelesini anlatan tiyatro gösterisi izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Kınalı kuzuların hikayelerini profesyonel bir şekilde izleyicilere aktaran oyuncular ayakta alkışlandı.

Tiyatro gösterisinin ardından Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş sahneye gelerek oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti. Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından üstlenilen programda İsa Taş kısa bir konuşma yaparak emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarına ve Körfezlilere teşekkür etti.

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun ise düzenlenen programa günler öncesinden hazırlandıklarını ifade ederek, “Bir devrin sona ermesinde büyük emekleri olan dedelerimizin yaşadıklarını anlatmaya çalıştık. Buraya kadar gelerek bizi yalnız bırakmadığınız için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” Dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751