Gençlik yıllarını çok iyi değerlendirin
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençleri kabul etti. Gençlerle bir araya gelmenin kendisine ayrı bir moral verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İnsanın en verimli çağları gençlik yıllarıdır. Bu günleri çok iyi değerlendirin ve kendinizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayın’’ dedi.

 

KENT KONSEYİ GENÇLİK MERKEZİ

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençler, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ile Kent Konseyi Tarım Çalışma Gurubu Başkanı Abdullah Köktürk de hazır bulundu. Gençlik yıllarının geleceğe yönelik son hazırlıkların yapıldığı dönem olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gençlerimizin bu dönemlerde Kent Konseyi gibi oluşumlarda alacağı görevler ve yapacağı çalışmalar onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına yardımcı olacaktır’’ ifadesini kullandı.

 

ŞEHRİNİZE SAHİP ÇIKIN

Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerini kabul etmesinden ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür eden gençler, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’nu her zaman kendimize örnek alıyoruz’’ şeklinde konuştu. Gençlerin iyi bir eğitimin ardından, iyi bir meslek sahibi olmaları gerektiğine işaret eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizim gençliğimizde bugünkü gibi imkanlar yoktu. Gençlerimiz şimdi çok şanslı. Gençler olarak yaşadığınız şehre ve ülkenize sahip çıkacağınıza inanıyorum’’ açıklamasını yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817