GENEL SEKRETER’DEN DOĞAN’A ZİYARET


 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a iadeyi ziyarette bulundu. İzmit’te yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Doğan, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekti.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “kurumlar arası koordinasyon çok önemli. 9 yıldır hizmetlerin bir arada yürütüldüğü İzmit’te çok uyumlu,  güzel çalışmalar yaptık. Zaman zaman farklı düşündüğümüz konuları masaya yatırıp en güzelini, en doğrusunu bulmaya çalıştık. Alt yapıyla ilgili de İSU’yla ve Genel Sekreterimizle görüşmeler yaptık. Bu ziyarette de yapılan çalışmaları tekrar gözde geçirme imkanı bulduk” dedi. Doğan, Bayram’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İZMİT’TE YAPILAN ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Başkan Doğan’a misafirperverliği için teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram da, “Belediye Başkanımız, Genel Sekreterlik görevine atanmamın ardın hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Hem sohbet etmeye, hem de İzmit’te yapılan çalışmalarımızla ilgili de görüşmeye istedik” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817