GENELKURMAY BAŞKANVEKİLİ'NDEN FLAŞ AÇIKLAMALAR
 Genelkurmay Bakanvekili Org. Dündar canlı yayında konuştu...

"İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde emir komuta zinciri dışında bir askeri hareketlilik başlamıştır. Kısa sürede yapılan değerlendirme sonucunda, bu hareketliliğin, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış olan, çeşitli rütbelerden bir grup asker tarafından başlatılan bir darbe girişimi olduğu anlaşılmıştır. Gerek emniyet teşkilatımız gerek yargı mensuplarımız darbe teşebbüsünün önünü keserek bu darbe girişimini akamete uğratmıştır. Ancak Türkiye kendi vatandaşına kurşun sıkan bir grubun cinnetine sahne olmuştur. Bu alçaklığı milletimiz asla unutmayacaktır. Milletimizin endişesi olmasın ki bu sayfa açılmamak üzere kapanmıştır. 90 şehidimiz var. Türkiye bu ihanet teşebbüsünün üstesinden gelerek gücünü göstermiştir.

Son durum, basından da takip ettiğiniz gibi Sayın Genelkurmay Başkanımız harekat bölgesinde görevine başlamış durumda. Diğer komutanlarımızdan da şu anda herhangi bir bilgi vermem mümkün değil.

Şu anda temas kuramadığımız komutanlarımız içerisinde (Donanma Komutanı) Veysel Kösele amirimiz de bulunmaktadır."

kaynak: sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817