GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK

İlçe temizliğine büyük önem veren belediye, cadde ve sokakların yanı sıra park, bahçe vb. alanların temizliği konusunda da büyük hassasiyet gösteriyor. Çöp toplamaya belirli bir standart getiren Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp toplama işleminin yanı sıra temizlik faaliyetlerini haftanın her günü gerçekleştiriyor. Günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerin yanında, yine belirli aralıklarla yapılan cadde ve sokak yıkamaları ile büyük bir çevre kirliliği ortadan kaldırılıyor.

GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK

Ramazan Bayramı öncesi ve sonrası Körfez’in her noktasına anında müdahale eden belediye ekipleri, 500 00 50 numaralı hatta bırakılan istek ve taleplere gelişmiş, modern araç ekipmanlarıyla müdahale ediyor. Ekipler, kent merkezini elle süpürme, sulu kaldırım yıkama, sıcak sulu sistemle çöp koyma yerlerinin yıkanması, afişlerin sökülmesi, duvarlara yazılmış yazıların silinmesi veya üzerlerinin boyayla kapatılması, ateş yakılmış isli yerlerin temizlenmesi, kamu kuruluşlarının çevrelerinin temizlenmesi gibi temizlik faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Temizlik ekiplerinin kullandığı gelişmiş yol ve kaldırım süpürge araçları, sıcak ve basınçlı sulu yıkama makineleri, konteynır yıkama aracı ve yükselebilen sepetli araçlarıyla bölgeyi kısa sürede temizleyebiliyor.

Körfez’in Sahilleri Pırıl Pırıl

Körfez Belediyesi’nin temizlik çalışması, kentin tüm sahil kesimini kapsayacak şekilde devam ediyor. Körfez’in sahil kenti kimliğini de öne çıkarmak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma başlattı. Bu kapsamda yaz aylarını Körfez’in sahillerinde geçiren vatandaşların yoğun kullandıkları piknik alanlarını belirli aralıklarla temizleyen belediye ekipleri vatandaşların takdirini topladı.

 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817