banner2779
banner2752
banner2750

Gerçek Dostluk Maçı!

MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu ve birçok ünlü ismin katıldığı, spor, siyaset ve birçok alandan kişinin katılımı ile renklenen dostluk maçı bu hafta Kullar’da gerçekleşti. Maça gelenler Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş’ın misafiri olarak maça çıktılar.

AYYILDIZLI FORMA YAPTIRDILAR

Öte yandan bu özel dostluk maçı için sahaya çıkan ünlü isimler için Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Arçelik Bayii Kemal Şengül tarafından Ayyıldızlı forma yaptırıldı. Ayrıca maçın ardından takım futbolcularına tatlı ikramında bulunuldu. Dostluk maçına katılan tüm ünlü isimler, Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş, Spor adamı Metin Özkan ve iş insanı Kemal Şengül’e teşekkür etti.

KEMAL ŞENGÜL’DEN DUYGUSAL TEŞEKKÜR

Bu arada yapılan maçın ardından konuk oyuncuların teşekkür ettiği iş insanı Şengül, “Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelip muhabbet ortamı yaratan, bize gerçekten iyi vakit geçirmemizi sağlayan güzel insan, değerli kardeşim Metin Özkan’a ve misafirperver gönlü güzel Fahri kardeşime ve bütün arkadaşlara ben teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Formaları sizler giydiğiniz zaman güzel oldu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751