Geredeliler Derince’de buluştu

Kocaeli Bolu Geredeliler Derneği’nin bu yıl sekizincisini düzenlediği geleneksel piknik, Derince’de bulunan Yörükler Mevkii'nde gerçekleşti

Protokol ilgi gösterdi

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte hemşeri buluşmalarını pikniklerle organize eden dernekler arasına Kocaeli Bolu Geredeliler Derneği de katıldı. Yedi yıldır düzenledikleri etkinlikleri bu dönemde de devam ettiren Kocaeli Bolu Geredeliler Derneği’nin 8’ncisini düzenlediği piknik Yörükler Mevkii'nde bulunan alanda gerçekleştirildi. Kocaeli Bolu Geredeliler Derneği Başkanı Adem Eker ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı etkinliğe AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Muzaffer Baştopçu ve Zeki Aygün, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu mensupları, muhtarlar, meclis üyeleri ve Geredeliler yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Alemdar’a teşekkür

Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada konuklara etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Çocuklara yönelik yarışmalarla renklenen programda konuşma yapan Milletvekili Muzaffer Baştopçu, dünyada yükselen değerlerin sivil toplum kuruluşları olduğunu belirterek, 11 yıl öncesine dönüp bakıldığı zaman Türkiye’de her şeyin iyiye gittiğinin açıkça görüldüğünü söyledi. Kocaeli Bolu Geredeliler Derneği Başkanı Adem Eker ise konuşmasında Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın kendilerine her zaman katkı verdiğini belirterek teşekkür etti.

Derneklerin hizmetleri önemli”

Derneklere yaptıkları katkı nedeniyle plaketle ödüllendirilen Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar konuşmasında, hemşehri topluluklarının bir araya gelmesinin önemli olduğunu belirtti. Kendilerinin bu noktada üzerlerine düşen görevleri yaptıklarını söyleyen Başkan Alemdar, derneklerin hizmetlerinin gelecek kuşaklar için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım ise konuşmasında, Derince’de yaşayanların burada kendi değerlerini yaşatmalarının çok güzel olduğunu belirterek, dayanışma ve kardeşliği güçlendirecek bu tarz çalışmaları önemsediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817