Geri dönüşümü destekleyen okullar ödüllendirildi
 Bu kapsamda en kilit rol oynayan okulların en büyük destekçileri olduğunu belirten yetkililer, çevreye karşı duyarlı olan bu okulların ödüllendirildiği bilgisini verdiler.

Bir yandan çevre eğitimlerine tüm hızıyla devam eden, bir yandan da projeye destek veren okulları ödüllendiren İzmit Belediyesi son olarak Alikahya İlköğretim Okulu, Tavşantepe İlköğretim Okulu,28 Haziran İlköğretim Okulu’na bilgisayar, Akmeşe İlköğretim Okulu ve Bayraktar İlköğretim Okulu’na projeksiyon cihazı hediye etti.

600 ton ambalaj atığı toplandı

Sınırları dahilindeki okullar ile çok iyi bir sinerji yarattıklarını ifade eden yetkililer bunun önümüzdeki aylarda da hız kazanarak devam edeceğini söylediler. İzmit Belediyesi’nin yaptığı bu çalışmalardan sonra ilçe genelinde toplanan ambalaj atığı 600 tonu geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817