banner2779
banner2752
banner2750

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MERKEZİ DERİNCE
 Camlar da geri dönüşüme kazandırılıyor

Geri dönüşüm noktasında önemli çalışmalara imza atan Derince Belediyesi’nin Anadolu Cam ve Cam Kırığı firmalarıyla ortaklaşa yürüttüğü cam atık toplama kampanyasına olan katkıları nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e plaket takdim edildi. Son yıllarda çevre ile ilgili önemli çalışmalara imza atan Derince Belediyesi, Anadolu Cam ve Cam Kırığı firmalarıyla birlikte yürüttüğü kampanya ile birlikte artık camları da ayrı olarak toplayarak geri dönüşüme kazandırıyor.

 

Çeşitli noktalarda cam toplama kumbaraları

Vatandaşların evlerinde oluşan her türlü katı atığı geri dönüşüme kazandırabildiği Derince’de ambalaj atıklarının ayrı toplanması çalışmalarına ilave olarak artık camlarda da geri dönüşüm sağlanıyor. İlçenin çeşitli merkezlerine ve okullara yerleştirilen cam toplama kumbarası ile artık camlar ayrı olarak toplanıyor. Derince Belediyesi tarafından yapılan yeni uygulama ile vatandaşlar artık meşrubat şişeleri, her türlü reçel, konserve ve sos kavanozları, bardak ve sürahi gibi cam ürünleri bu cam toplama kumbaralarına atabiliyor.

 

Başhekim Güneş’e plaket takdim edildi

Uygulama kapsamında kampanyaya önemli katkılar sunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e düzenlenen törenle plaket takdim edildi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen törene Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, hastane müdürleri Fatih Zer ve Vildan Burç, Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Cömert ve Anadolu Cam ve Cam Kırığı Firma Temsilcisi Gamze Ergül katıldı. Son 1 yıl içinde 15 bin kg cam atık topladıklarını belirten Başhekim Güneş, Derince Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen projeye destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751