banner2779
banner2752
banner2750

GESMEK’TE AÇILIŞLAR SÜRÜYOR YENİKENT’İN HÜNERLİ KURSİYERLERİ
 AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları yılsonu sergilerine bir yenisini daha ekledi. Yenikent Mahallesi’nde açılan yılsonu sergisine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yalçın Coştur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Başkan Köşker’in eşi Ragibe Hanım ve çok sayıda davetli katıldı.  

EĞİTİM ANNEYLE BAŞLAR 

Başkan Köşker açılışa katılan hanımlara, tek tek çiçek takdim ederek geçmiş Anneler Gününü tebrik etti. Selamlama konuşmasında gelecek nesillerin yetişmesinde annelerin önemine değinen Başkan Köşker, “Siz değerli anneler, geleceği inşa edecek gençlerimizin eğitiminde çok önemli bir rol üstleniyorsunuz. Çocukların eğitimi ailede başlar ve bu eğitimde en büyük rol siz değerli annelere düşmektedir. Bu sebeple sizlerde kendi eğitiminize önem vermelisiniz. GESMEK kurslarımız ve hocalarımız her zaman sizlere bu konuda destek olmaya devam edecek. Birçok mahallede GESMEK kursu açtık ve açmaya devam edeceğiz’’dedi.  

SOSYALLEŞME MERKEZİ

Başkan Köşker, GESMEK kurslarının sadece bir meslek edindirme kursu olmadığını, kişinin kendini her alanda geliştirdiği ve sosyalleştiği bir yer, bir eğitim kurumu olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Köşker’in konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından GESMEK eğitimcilerine özverili çalışmalarından ötürü takdir belgesi verildi. Protokol ve kursiyerlerin birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından sergi gezildi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751