GİRESUN ÇALIŞTAYI BÜROKRATLARA TANITILDI
  

Genel Merkezi Gebze’de bulunan Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği’nin 21 Şubat Pazar Günü Gebze’de düzenleyeceği Giresun Çalıştayı, Kocaeli de görev yapan bürokrat ve işadamlarına tanıtıldı. Başiskele’deki Sırça Köşkte gerçekleşen yemekli toplantıda organizasyon komitesi başkanı Muammer Turan, Kocaeli’nde ilk düzenlenecek bilimsel Giresun Çalıştayı  ile ilgili davetlilere bilgiler verdi. Programın iki bölümden oluştuğunu ifade eden Turan, Gebze Kültür Merkezi’nde saat 17.00’de fotoğraf, kitap sergisi ve kokteyl ile başlayacak programın ikinci bölümünün çalıştay ile devam edeceğini söyledi. Giresun’un tüm yönleri ile konuşulacağı programda Giresun panelininde gerçekleşeceğini belirten Muammer Turan, programın bu bölümünün sponsorlar ile Giresun’a hizmet edenlere verilecek vefa plaketleri ile son bulacağını kaydetti. Turan, ikinci bölümde ise Türk Halk Müziği korosunun 20 adet Giresun Türküsü ’nü solo ve koro seslendireceğini ifade ederek, tüm işadamı ve bürokrat hemşerilerini çalıştaya davet etti.

Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Başkanı Kemal Tokmak ise, bürokrat hemşeri ve işadamları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, Giresun’un tanıtımı, birlik ve beraberliği için düzenledikleri programın kusursuz geçmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Giresun için bu zamana kadar yaptıklarını bundan sonrada yapmaya devam edeceğini ifade eden Tokmak, bir ilk olan çalıştayın çok önemli olduğunu belirterek, hemşerilerini programa davet etti.

Daha sonra tek tek söz alan bürokrat ve işadamları, Giresun Çalıştayın çok önemli ve dolu bir program olduğunu iade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Katılımcılara promosyon çantası ve davetiyenin verildiği yemekli toplantıya İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, KOÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Halis Aygün, Körfez Askerlik Şube Başkanı Albay Seyit Mehmet Fırat, Kandıra Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı, Kandıra SGK Müdürü Mustafa Karakaya, İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu, Çayırova SGK Müdürü İbrahim Haliloğlu , Eğitimci  ve Sendika Yöneticisi Mete Domaç, çok sayıda bürokrat ve işadamı ile Girib Yönetim Kurulu üyeleri katildı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817