GİRESUNLU İŞADAMLARINDAN 1000 KİŞİYE İFTAR
  

Kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçen Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği, bir birinden güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Ramazan ayınıda iki tane iftar yemeği düzenleme kararı alan Kemal Tokmak Başkanlığındaki GİRİB yönetimi, ilk iftarını geçtiğimiz hafta Giresunluların ilk göç ettiği yerden biri olan Kandıra’da vermişti.

AÇIKHAVADA RAMAZAN COŞKUSU

Giresunlu İşadamları, ikinci iftar yemeğini ise Giresunluların en yoğun olarak yaşadığı Beylikbağı Parkı’nda verdi. Bin kişiye yakın kişinin katıldığı ve uzun kuyrukların oluştuğu iftar yemeğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP İl Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, Kanal 28 Televizyonu Onursal Başkanı  Ayhan Akten, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, dernek başkanları, bürokrat, esnaf, işadamı ve çok sayıda davetli katıldı.

Uzun bir aradan sonra Beylikbağı’nda Ramazan coşkusunu birlikte yaşayan Giresunlu İşadamı ve Bürokratlar Derneği’nin organizasyonu katılımcılardan tam not aldı.

Kur’an-ı kerim Tilaveti ile başlayan iftar programında ilahi gurubunun bir birinden güzel eserleri davetlileri mest etti.

DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Yemek duasının arından bir konuşma yapan Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Başkanı Kemal Tokmak, derneklerinin daha yeni olasına rağmen, geçen süre içinde güzel çalışmalara imza attığını ve  bundan sonra daha da iyi çalışmalar yapacaklarını söyledi. Hayatının geçtiği Beylikbağı’nda büyük bir iftar organizasyonunda hemşerileri ile bir arada bulunmaktan, Ramazan’ın coşkusunu paylaşmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Baykan Tokmak, davete icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti.

Gazeteci-Yazar ve Dev-ri Alem Program Yapımcısı İsmail Kahraman ise Giresun ve Ramazan kültürü ile önemli bilgiler verdi.Derneğin yeni olmasına rağmen güzel işler yaptığını ve yapmaya devam edeceğini ifade eden Kahraman, programa katılan protokol üyeleri söz vererek duygu ve düşüncelerini aldı.

VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR

Beylikbağı’nda uzun süredir yaşayan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,” içinizden biriyim” diyerek başladığı konuşmasında, çocukluğunun eskiden top sahası olan ve bugün iftar yemeği verilen Parkta geçtiğini belirterek, Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği’nin verdiği iftar yemeği ile nostalji yaşadığını, yemeği düzenleyen Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Başka bir yemekten GİRİB’in iftarına katıldığını, burada coşkusun çok farlı olduğunu ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ise,  Giresunlularla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iftar organizasyonunu gerçekleştiren Dernek yönetimini tebrik ederek, başarılar diledi.

Programa katılan diğer protokol üyeleri de kısa kısa birer selamlama konuşması yaparak duygu ve düşünceleri aktarıp, yemekte birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817