GÖÇMEZ, “PROJELERİME DEVAM EDECEĞİM”

Bu benim için ilerisine hazırlık yapak amacı taşıyordu, sonuna kadar da partimin yanında olacağım” dedi.

Caner Göçmez, sonucun ilan edilmesinin kendisinde olumsuz bir etki uyandırmadığını, yapılan tercihe saygı duyduğunu belirterek, “Diğer aday adayı arkadaşlarım da aynı şekilde sonuca saygıyla yaklaşmalı ve seçilenin yanında sahada yer almalılar. Ben kendi adıma bu şekilde davranacağım, şunu belirtmek isterim ki hiçbir beklentim de yok. Yapmayı düşündüğüm sosyal içerikli projelerim var, bunları gerçekleştirerek gelecek için hazırlanmaya ve çalışmaya devam edeceğim. Yolda beni gören sevenlerim üzüldüklerin söylüyorlar, ben kendilerini teselli ederek bunun bir kazanım olduğunu ve en azından halk arasında karşılığım olduğunu gördüğümü söylüyorum, bu önemli bir sonuç ve deneyim oldu” dedi.

Caner Göçmez, düşündüğü projelerin başında yer alan bir anıt ve dev Türk Bayrağı çalışmasını da en kısa zamanda harekete geçireceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817