Göğsümüzü kabarttılar
 Körfez Belediyesi sporcuları, Dünya Plaj Taekwondo Şampiyonası sonrası Avrupa Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda da göğsümüzü kabarttı; Şevval Yarar, Avrupa Şampiyonu oldu

 

Yunanistan’da düzenlenen 1. Dünya Plaj Taekwondo Şampiyonası ve 13. Avrupa Taekwondo Poomsea Şampiyonası’nda Körfez rüzgarı esti. Körfez Belediyesi’nin başarılı sporcuları, iki turnuvadan da madalyalar ile döndü. 1. Dünya Plaj Taekwondo Şampiyonası’nda Serim Olgun Kahveci altın madalya alarak dünya şampiyonu, Şevval Yarar ise takım halinde gümüş madalya alarak Dünya ikincisi olmuştu.

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Dün yapılan 13. Avrupa Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda ise Aşkın Kahveci ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olurken öğrencisi Şevval Yarar ise senkron dalında altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu oldu. Böylelikle Körfezli taekwonducular 2 altın ve 2 gümüş madalya alarak şampiyonayı 4 madalya ile kapattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817