banner2779
banner2752
banner2750

 GÖKKAYA, YAĞMURDERELİLERİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Körfez Belediye Başkan A.Adayı Dr.Öznur Gökkaya  Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

YAĞMURDERELİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Ak Parti Körfez Belediye Başkan A.Adayı Dr.Öznur Gökkaya, Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Bulvarı üzerinde bulunan Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanı Alaattin Çelikli ve dernek üyeleri Gökkaya’yı büyük ilgi ile karşıladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Gökkaya, dernek üyelerinin sorduğu soruları yanıtladı. Dernek üyeleri aldığı cevaplar üzerinde Körfez’in Gökkaya gibi bir aday adayına sahip olmasından dolayı çok şanslı bir ilçe olduğunu dile getirerek başarı dileklerinde bulundular. Dernek başkanı Alaattin Çelikli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gökkaya ‘ya başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751