Gökmen Gökmen, Aslı Karabulut ile dünya evine girdi
 AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı; Halkla İlişkilerden sorumlu birim başkanı Gökmen GÖKMEN, Aslı KARABULUT ile dünya evine girdi.

Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı yardımcısı’na yakışır düğün töreni Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı GÖkmen GÖKMEN görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Hayatını Aslı KARABULUT ile birleştiren AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gökmen GÖKMEN, davetlilerin doldurduğu salona Volkan ve Meşale gösterisiyle çıktı.
Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleşen ve Yoğun Katılımın olduğu düğün töreninde Genç çifti arkadaşları ve sevdikleri yanlız bırakmazken,başta AkParti KÖrfez İlçe Gençlik Kolları tam kadro yerini alarak omuz omuza siyaset yaptıkları arkadaşlarını bu mutlu gününde yanlız bırakmadılar.
AkParti KÖrfez Teşkilatlarınında yoğun katılım gösterdiği düğün programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü, genç çift ve misafirleri doyasıya eğlendi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817