banner2779
banner2752
banner2750

GÖLCÜK ADNAN MENDERES CADDESİ PRESTİJ CADDE OLUYOR

 

 

Gölcük ilçesinin önemli caddelerinden biri olan Adnan Menderes Caddesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde haline getiriliyor. Elektrik hatları yer altına alınan cadde dekoratif aydınlatmalarla donatılacak, parke kaldırım yapılacak cadde asfaltlanarak yepyeni bir görünüme kavuşturulacak.

 

ESKİ ASFALT KAZINDI

D-130 Karayoluna alternatif olarak da kullanılan Adnan Menderes Caddesinde dönüşüm başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üstyapı çalışmalarıyla cadde yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Adnan Menderes Caddesinde 1.125 metreküp trimer kazısı yapılarak eskimiş asfalt zemin kazındı. Kazınan eski asfalt Büyükşehir Belediyesi tarafından köy yollarında yapılan bakım onarım çalışmalarında dolgu malzemesi olarak tekrar kullanılıyor.

 

DEKORATİF AYDINLATMA VE KALDIRIMLAR

Terasman kazı çalışmalarıyla yolun asfalta hazırlandığı caddede binder ve aşınma tabakası asfalt serimi yapılacak. Bin metre uzunlukta, kaldırımlarıyla birlikte 20 metre genişliğe sahip Adnan Menderes Caddesi dekoratif aydınlatmalar, dekoratif ve kaydırmaz özellikteki parke kaldırımları ve yeni asfalt zemini ile prestij bir cadde olarak hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751