Gölcük AK Gençler “Bir ve Beraberiz” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve yönetiminin organize ettiği, “Bir ve Beraberiz” adlı toplantı, geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde geniş bir katılım ile gerçekleşti. AK  Gençlerin organize ettiği toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, AK Parti Gölcük eski İlçe Başkanları Mevlüt Demir ve Abdülkadir Doğrul, AK Parti İl İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl İlçe gençlik Kolları eski başkanları Yasin Özlü ve Ercan Azak, AK Parti İlçe Gençlik Kolları eski Başkanları Yasin Alp ve Serdar Bayram, AK parti İlçe Genlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve yönetimi, AK Parti İlçe yönetim kurulu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda mahalle ve köy teşkilatı üyeleri ile partili katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ise Ankara’da ki programından dolayı toplantıya katılmadı.     

 

GENÇLİK KOLLARI TAM KADRO

Sanat Galerisi’nde gerçekleşen toplantı öncesi, İlçe Gençlik Kollarının bay ve bayan üyeleri şıklıkları ile adeta göz kamaştırırken, bütün konukları kapıda karşılayarak, kolonya ve çikolata ikram ederek karşıladı. Toplantı öncesi oldukça renkli kareler gözlerden kaçmadı. Toplantının açılış konuşmasını ez sahibi sıfatıyla, AK Parti İlçe Başkanı Ziya Yıldız yaptı. Başkan Yıldız’ın konuşmasında oldukça heyecanlı olması dikkat çekti. Başkan Yıldız, 2000 yılından bu yana yaşananları anlatırken, konuşmasını anılarla süslemeyi ihmal etmedi. Başkan Yıldız konuşmasında, AK Parti İl İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Şemsettin Ceyhan ile Gölcük İlçe Gençlik Kolları kurucusu Yasin Alp’e teşekkür ederek, her zaman kendilerini örnek aldığını söyledi.

 

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ  

Toplantıda Başkan Yıldız’dan sonra ilk sözü İl Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Ceyhan söz aldı. Başkan Ceyhan, gençlerle yapılan siyasetin daha heyecanlı ve daha enerjik olduğunu belirterek, kendisinden sonra il de ve ilçe de görev yapmış tüm başkanlara teşekkür ederek, gençlerin sınıfı geçtiğini söyledi. Toplantıda söz alan konuşmacılara, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından katılımlarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi. Toplantıda İlçe teşkilatı tarafından Şemsettin Ceyhan’a, Yasin Alp’e, Serdar Bayram’a, Yasin Özlü’ye, Ercan Azak’a, eski İlçe Başkanları Mevlüt Demir ve Abdülkadir Doğrul gibi pek çok isme katılım teşekkür belgesi takdim edildi. Toplantıda söz alan tüm katılımcılar, yaşadıkları anıları anlatarak geceye renk kattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817