Gölcük AK Parti Kadın Kollarından kaynaşma toplantısı
 

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kollarlı Başkanı Hilmiye Gövez, dün Değirmendere Değirmen Cafe’de bir toplantı düzenledi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Değirmendere’nin 7 Mahalle Başkanı ve AK Parti Kadın Kolu yönetimi katıldı. Toplantıda ilk sözü ev sahibi sıfatı ile Başkan Gövez, “Değirmendere’nin 7 mahalle başkanı buraya teşrif edip, ne eksik olduğunu dile getirecekler. Onların gönlünü alma ve kaynaşma toplantısında fikirlerini, eksik gördükleri konuları beyan edecekler. Bir nevi kaynaşma çayı gibi oldu. Değirmendere için inşallah, ileriki zamanda Belediye Başkanım ve İlçe Başkanım, güzel çalışmalarına devam edecekler” dedi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıya 100’e yakın kadın katılarak fikir beyan ettiler.

 

BAŞKANLARDAN KADINLARA ÖVGÜ

Başkan Gövez’in ardından söz alan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kadın kollarımızın nazik davetine icabet ettik. Her mahallede olduğu gibi, Değirmendere’de de hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız sürüyor. Yeni dönem itibari ile yeni projeler ve hizmetler Değirmendere’ye de yansıyacak” dedi.

Toplantıda son konuşmayı ise İlçe Başkanı Yücel şunları söyledi: “Mahalle bazında çalışmalarımız düzenli bir şekilde devam ediyor. Bunu seçim çalışması olarak görmeyin. Sohbet ortamından kendilerinin bizlerle paylaşacağı fikirler, düşünceler mutlaka vardır. Rutin bir çalışma, buluşma. Bunu zaten çok sık yapıyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817