banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in Makamı Tebrik ziyaretleri nedeniyle dolup taşıyor
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in makamı yapılan tebrik ziyaretleri nedeniyle dolup taşıyor. Yoğun ilgi ile devam eden ziyaretlerden dolayı makamı adeta çiçek bahçesine dönerken, Başkan Ellibeş gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı ayrı bir sevinç yaşadığını belirtmekte.

Yapılan seri ziyaretler içinde AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve Yönetimi, Kocaeli Gazetesi  Sahibi Tanzer Ünal ve Erkan Ünal, İhsaniye Çiftlik İlkokulu Müdürü Muhterem Atabaş, Fidanlık İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Sonugelen, Çakabey Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kamil Uslu, Aile Birliği Başkanı Gülay Demir, Ömer Seyfettin Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa Furuncu,  Aile Birliği Selma Kocakanat, Sabah Gazetesi Bölge Müdürlüğü ve Gölcük Temsilciliği, Gürpınar Su Sahibi Cezmi Çiçek, Gölcük-İzmit Minibüsçüler Koop Başkanı Mehmet Malçok, Çarşı İçi Camii Dernek Başkanı Murat Ağacan ve Yönetim Kurulu, Şen Faktör, Saraylı Çocuk Köyü Derneği Yönetimi,Gölcük spor Kulübü Başkanı İsmail Gençdemir ve Yönetim Kurulu, Abdül Taç ve Ailesi, Uydu Kent Yapı Koop. Cihan Uner, , Tümsiad Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz ve Yönetim Kurulu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret edip yeni dönemde başarılar temennisinde bulundular.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yapılan ziyaretlerden dolayı çok mutlu olurken, Sivil toplum örgütlerinin Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826