banner2779
banner2752
banner2750

GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Kavaklı Stadında gerçekleştirilen Final maçı ve ödül töreninde, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Belediye Spor Müdürü Salim Tekeş, Belediye Birim Müdürleri, Gölcük Karaköprü Mahallesi Muhtarı Muammer Akçay, Asarköy Merkez Mahallesi Muhtarı Metin Saydam, Gölcük  Amatör Spor Küme Futbol takımlarının Başkan ve temsilcileri ile Spor severler hazır bulundu.

Asarköyspor Kupanın Sahibi…

Şirinköyspor ile Hisareynspor arasında son derece çekişmeli geçen müsabaka neticesinde 1-0  üstünlük sağlayarak 3. lük Kupasının sahibi Şirinköyspor olurken, Hisareynspor da 4. lük elde etti.

Turnuvanın en önemli maçı olan Final maçında ise Asarköyspor ile Seka Doğanspor karşı karşıya geldi. Her iki tarafında denk ve iyi bir mücadele vermesi dolayısıyla maçın heyecanı son dakikalara kadar sürdü. Normal süresi 1-1 beraberlikle biten maçta penaltı atışlarına geçildi. Bunun sonucunda Asarköyspor takımı rakibine 9-8 üstünlük sağlayarak Şampiyonluk Kupasının sahibi olurken, Seka Doğanspor da 2. lik elde etti.

Spora ve Sporcuya Desteklerimiz Her Zaman Devam Edecek

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçemizde 4. sünü düzenlediğimiz Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol turnuvası aynı zamanda İlçemizdeki Gölcük Amatör Küme Futbol takımlarının sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmelerini sağlayacak maç yapmalarına imkân veren güzel bir Turnuva oldu.

Katılımın ilk düzenlenen Turnuvadan bu yana artarak devam etmesi ve nihayetinde Final maçında da gösterilen yoğun ilgi gelecek yıllarda da bu turnuvanın düzenlenmesini gerekli kıldı. Kulüp Başkanlarının da bu yönde istekli ve memnun olmaları Turnuvanın geleneksel hale dönüşmesini sağladı. Gölcük Belediyesi olarak Sporun ve Sporcunun her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Turnuvamızı başarıyla yöneten Hakemlerimizi ve tüm takımlarımızı katılımlarından dolayı kutluyor, Turnuvayı izlemeye gelen sporseverlere de teşekkürlerimi sunuyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

Turnuvada oynanan Final ve 3.lük - 4.lük maçları sonunda Turnuvaya katılan Tüm Takımların Başkan ve temsilcilerine Teşekkür Plaketi, dereceye giren takımlara Kupa ve hediyeleri, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Seka Doğanspor Başkanı Adnan Usta, Asarköy Merkez Mahallesi Muhtarı Metin Saydam, Gölcük Karaköprü Mahallesi Muhtarı Muammer Akçay tarafından takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751