Gölcük Belediye Temizlik İşleri ekipleri D-130 Karayolu üzerindeki  Altgeçitlerde temizlik çalışması yaptı
 Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Amirliğine bağlı ekipler, D-130 Karayolu üzerindeki Altgeçitlerde temizlik çalışması yaptı. Çevreye duyarsız  kişi veya kişiler tarafından çeşitli sprey boyalar ile karalanan altgeçit duvarları Ekiplerin tinerli bezlerle temizlemesi sonunda görsel kirlilik ortadan kaldırılmış oldu.

 

Kötü niyetli kişilerin sadece alt geçit duvarlarını boyamakla kalmadıkları, zaman zaman buralarda içki şişelerine de rastlanılması vatandaşları oldukça tedirgin ve rahatsız ettiği vatandaşlar tarafından belirtilmekte.

 

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Belediye ekipleri sık sık kontrol yaparak Alt geçitlerin temizliğini yaparak bazı duyarsız kişilerin yapmış olduğu bu uygunsuz davranışların önüne geçilmesini ve altgeçitlerin kirletilmemesini sağlıyor.

 

Belediye Yetkilileri bu tip davranış içinde olan kişi veya kişilerin Belediyeye bildirilmesini, çevrede görüntü kirliliği oluşturan yazı yazılmış alanlarında Belediyeye gelerek veya Belediye Zabıta Müdürlüğünü, Temizlik İşleri Müdürlüğünü arayarak bildirmelerinin Vatandaşlık görevi olduğunu ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817