Gölcük Belediyesi Buz Paten Pisti Yaz sezonuna hazır

Buz sporları yapmak isteyen her yaştan insanın ihtiyacını karşılayacak özellikte olan Buz Pateni pisti 2013 Yaz sezonuna hazır. Aynı anda 50 kişiyi bir seansta alabilecek kapasitede olan Buz Paten pisti binası içinde izleyici alanı,kafe salonu,ViİP salonu,bay bayan WC'ler,soyunma kabinleri bulunuyor.Uzman eğitmenlerin koordinesinde Kurslarında yapıldığı Buz Paten Pisti Gençlerin gözde spor tesisi olarak dikkat çekmekte.

Gölcük Belediyesi Buz Paten pistinde Eğitmen ve Antrenörleriyle birlikte 8 kişi görev yapıyor. Gölcük Belediyesi Gölcük’te Öğrenci olmak projesi kapsamında İlçe genelindeki okullardan Öğrencilerin istifade ettiği ve çok beğendiği Buz Paten pisti Yaz sezonunda Öğrencilerin yoğun ilgi göstereceği bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817