Gölcük Belediyesi Camileri temizletiyor

Gölcük Belediyesi tarafından özel bir şirketle anlaşma yaparak İlçe genelindeki Camilerin halılarının temizlenmesi konusundaki çalışmayı Yazlıktaki camilerden başlanılmak üzere start vermiş bulunuyor.Yazlık Merkez Cami Dernek Başkanı Muzaffer Trabzonlu yapılan bu güzel uygulamadan dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Yazlık halkı ve Cami cemaati adına teşekkür ettiklerini belirtti.

Yapılan temizlik çalışmasıyla halıların hijyenik bakımları firma görevlileri tarafından yapılmakta. Camilerin daha temiz, daha bakımlı olması için gerekli çalışmalar uzman ekipler tarafından yapılıyor.

Gölcük Belediyesi bu çalışmayı 2012 yılında başlatarak ilçe genelindeki 73 camiyi kapsayacak bir programla Camilerin halılarının temizlenmişti. İlçe genelindeki ve Köylerdeki mevcut camilerin temizliği 2013 yılı çalışma programı doğrultusunda başlatılarak  Belediye imkanları elverdiği ölçüde destek ve katkı sağlanılmasına devam ediliyor.

Gölcük İlçe genelindeki ve Köylerdeki Camilerimizin tamamını özel bir sistemle halılar daha güzel temizleniyor, halılar bu sistemle temizlenirken herhangi bir yıpranma ve ıslaklık olmadan Namaz vakitlerinde vatandaşların ibadetlerine hazır hale getiriliyor. Bu çalışma ile Hem zamandan tasarruf hem de kolay ve pratik bir şekilde Camilerin halıları temizlenmiş oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817