Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde Engelli vatandaşlara seminer verildi
 Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde, Engelli Vatandaşlara yönelik Psikolog Esin Boztaş’ın konuşmacı olarak katıldığı Yaşam ve Mutluluk konulu seminer verildi. Seminere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, AK Parti Gölcük İlçe yöneticisi Müfit Büyükbaş, Belediye Birim Müdürleri, Engelliler Merkezi idarecileri ve Engelli vatandaşlar katıldı.

 

Psikolog Esin Boztaş, Yaşam ve Mutluluk konulu seminerde Engelli Vatandaşlara hayatı sevmelerini, bu yönde paylaşma duygularını geliştirmelerini, düşüncelerini, fikirlerini farklı noktalarda dile getirmelerinin kendilerini en güzel şekilde ifade etmelerine kolaylık sağlayacağını, en ufak bir şeyden bile mutlu olmaya gayret etmelerinin kendilerine hayatı tanıma açısından önemli bir yol almalarını sağlayacağını belirtti.

 

Konuşmasının sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,konuşmacı olarak katılan Psikolog Esin Boztaş’a günün anısına bir çiçek takdim edip katılmasından dolayı teşekkür etti.Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde 7’den 70’e her yaştan ve herkesimden yaşayan yaklaşık 150 bin kişiye hizmet sunmak adına çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. İşimiz Hizmet bu yönde Gölcük için, Gölcük halkı için ne gerekiyorsa bu doğrultuda yapılan her çalışma, kazandırılan her projeyi Biz Birlikte başardık. Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bu çalışmalarımızın bir örneğini teşkil ediyor. Gölcük Belediyesi Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edecektir dedi.

 

Psikolog Esin Boztaş’da Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e,Gölcük’te Engellilere her zaman destek vermesinden ve katkı sağlamasından özellikle Engelsiz Yaşam Merkezinin Gölcük’e kazandırmış olmasından dolayı kutladığını ve teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817